(video) Premieră: Hyundai KONA Electric facelift – acum cu până la 484 km autonomie

Hyundai KONA Electric facelift urmează, după cum s-a promis, modelul standard care a fost actualizat la început de toamnă. Poate principala noutate este că autonomia a putut fi mărită, deşi nesemnificativ, fără a fi operate schimbări la baterie.

Dacă la momentul prezentării maşinii prefacelift în februarie 2018 s-a anunţat despre o autonomie de 470 km, acum cifra este de maxim 484 de km în ciclu WLTP.

În doar doi ani de la momentul lansării, peste 120.000 de unități au fost vândute la nivel global, inclusiv peste 53.000 în Europa.

https://player.vimeo.com/video/477513496

Caracteristici cheie:

  • Designul exterior a fost reproiectat în stilul celui lansat pe modelul cu motoare cu combustie. Noi sunt barele de protecţie, farurile şi stopurile LED, pseudo grila de radiator nu mai conţine nicio textură şi este aproape perfect plată, iar inserţiile din plastic negru de pe arcurile roţilor sunt acum vopsite în culoarea caroseriei. Blocurile optice principale încorporează acum tehnologia reflectorului multi-faţetă (MFR).
  • Maşina este mai lungă cu 40 de mm decât anterior.
  • Pentru caroserie sunt disponibile 16 culori, dintre care nouă sunt noi. Pentru contrast se oferă un acoperiş în culoarea Phantom Black sau Chalk White.
  • În habitaclu, pentru prima dată, noul KONA Electric facelift este echipat cu un nou panou de bord digital de 10.25 inci, în timp ce un ecran central de 10.25 inci a sistemului AVN este o opţiune. Unitatea AVN încorporează caracteristici multimedia și de confort, inclusiv Bluelink, Hyundai LIVE Services, Apple CarPlay și Android Auto. Standard însă se oferă sistemul Display Audio cu monitor de 8.0 inci, la care posesorii își pot conecta wireless smartphone-urile la interfeţele Apple CarPlay și Android Auto.
  • Prin aplicaţia Bluelink se pot controla şi monitoriza de la distanţă mai multe lucruri acum, inclusiv startul sau oprirea încărcării, timpii de încărcare, startul sau oprirea încălzirii auxiliare, profiluri cu setări care pot fi salvate şi transferate în alte vehicule compatibile, etc.
  • Între timp, noua tehnologie de iluminat ambientală se arată prezentă în partea pasagerului și a conducătorului auto, subliniind caracterul stilului de viață al vehiculului.
  • Clienții pot selecta din două pachete de culori interioare pentru personalizare ulterioară. Pachetul negru cu un singur ton este disponibil cu materiale din textil, textil-piele sau pur piele. Ca alternativă, pachetul interior gri în două tonuri este disponibil cu melanj din textil-piele sau din piele.
  • Sub capotă situaţia nu s-a schimbat. Versiunea cu autonomie lungă, cu o baterie de 64 kWh, are un motor electric care oferă o putere maximă de 204 CP, accelerând KONA Electric de pe loc şi până la 100 km/h în 7.9 secunde. Versiunea de bază are o capacitate a bateriei de 39.2 kWh, motorul oferind 136 CP, accelerând-o până la 100 km/h în 9.9 secunde. În primul caz viteza maximă este limitată la 167 km/h, iar în al doilea la 155 km/h. Cuplul maxim pe care îl produce motorul în ambele versiuni este de 395 Nm, disponibil tot instant.
  • De la momentul lansării sale în 2018, KONA Electric a fost echipat cu una dintre cele mai bune autonomii electrice din segmentul său. Datorită unor anvelope mai bune care au fost introduse pentru gama anului 2020, versiunea maşinii cu baterie de 64 kWh oferă acum o autonomie de până la 484 km (WLTP). În acelaşi timp, modelul cu baterie de 39.2 kWh oferă o autonomie de până la 305 kilometri (WLTP). Amintim că bateriile maşinii pot fi încărcate rapid cu o putere de până la 100 kW.
https://player.vimeo.com/video/477513670
https://autoblog.md/video-hyundai-kona-electric-ar-fi-bun-de-taxi-in-chisinau-iata-in-ce-conditii-poate-parcurge-peste-1000-de-km-cu-un-singur-plin/

Mai multe specificații tehnice:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/