(video/update) Accident la poarta Inspectoratului General al Poliţiei! Un şofer a doborât un indicator

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Potrivit ofiţerului de presă al Poliţiei Capitalei, Nina Dubovca, accidentul a fost înregistrat la 14 ianuarie, în jurul orei 00:26. Un tânăr în vârsta de 25 de ani, preliminar, ar fi pierdut controlul asupra volanului, după care a ajuns cu maşina într-un obstacol. Acesta riscă o amendă de 1.500 de lei şi șase puncte de penalizare.


Accident la poarta sediului central al Inspectoratului General al Poliţiei! Totul s-a întâmplat în seara zilei de ieri pe strada Albișoara. În circumstanțe deocamdată necunoscute, o Honda Civic de culoare galbenă a ajuns pe trotuarul de pe contrasens și s-a oprit într-un indicator rutier. Dacă acesta lipsea, probabil ar fi deteriorat chiar poarta celor de la IGP.

Nu am putut afla deocamdată dacă accidentul a fost înregistrat de Poliţia Capitalei, însă am dat de un alt detaliu. Acest Civic, până nu de mult, era în vânzare pe cel mai popular portal de anunțuri din ţară, iar la momentul actual anunţul nu mai este disponibil.

S-a vândut sau nu unuia din tinerii din imagini, nu ştim, însă dacă nu s-a reuşit, conform altor informaţii neoficiale pe care le deținem, proprietarul autoturismului ar fi în continuare un poliţist, angajat al unei subdiviziuni speciale. Să fi fost el la volan în acest moment şi pentru asta a cerut să nu fie făcut vedetă? Rămâne un mister…

Amintim că un accident cu un automobil asemănător, dar totuşi diferit faţă de cel din imaginile de mai sus, s-a produs în toamna lui 2021 la intrarea în Durleşti:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/