(video) Accident lângă vama Leuşeni cu implicarea unui autocar cu pasageri. Ce şi cum s-a întâmplat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În dimineața ploioasă a zilei de astăzi, la ora 10:00, polițiștii Inspectoratului de Poliție Hîncești au fost sesizați precum că pe traseul Chișinău-Leușeni, în apropiere de localitatea Leușeni, s-a produs un accident rutier cu implicarea mai multor autovehicule, inclusiv a unui autocar cu pasageri.

La faţa locului s-a stabilit că un VW Touran, condus de o femeie de 28 de ani, locuitoare a raionului Hîncești, având intenția de a efectua o manevră spre stânga într-o stație de parcare, nu a cedat trecerea unui autocar Setra ce se deplasa din sens opus, urmând o coliziune frontală şi o schimbare a direcţiei acestuia din urmă, care a rezultat în lovirea unui Ford Mondeo condus de un bărbat de 37 de ani.

Şoferița din VW și o pasageră de 69 de ani au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Raional Hîncești. Ceilalți conducători auto nu s-au dovedit a fi în stare de ebrietate, ne-a comunicat ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Vicol Cristina, care a mai precizat că autocarul circula pe ruta Elveţia-Moldova şi se îndrepta spre Chişinău cu pasageri, dar nimeni nu a avut de suferit din el.

Cmentariile sunt închise