(video) Prin 10 ţări în doar 24 de ore! A fost posibil cu noul Audi e-tron

Prin 10 ţări europene în doar 24 de ore! Noul Audi e-tron și-a demonstrat în mod impresionant calitățile pe distanțe lungi în cadrul unui test de anduranţă neobişnuit.

În ziua de 20 august curent, nouă jurnaliști au pornit într-o expediţie pe o distanţă de peste 1.600 de km, de la Lacul Bled din Slovenia până în Amsterdam, Olanda.

Vezi şi: (video) Record cu Tesla Model 3 – 2781 de km parcurşi în 24 de ore! Iată cum a fost posibil

Trei echipe formate din câte trei jurnalişti auto au urcat fiecare într-un Audi e-tron 55 quattro, fiecare cu trei jurnaliști la bord, având drept scop să înfrunte o provocare: 10 țări europene în 24 de ore. Turul de 1.600+ kilometri i-a dus prin Austria, Italia, Liechtenstein, Elveția, Franța, Germania, Luxemburg, Belgia şi Olanda, până în capitala sa.

În etapele în care topografia ar fi putut fi cu mult mai diferită, Audi e-tron a arătat cât de confortabil, dinamic și potrivit este pentru călătoriile lungi.

Producătorul mai menţionează că datorită sistemului integrat de încărcare rapidă cu o putere de până la 150 kW, bateria primului său electromobil de serie poate fi încărcat până la 80% în mai puţin de 30 de minute.

În total a fost nevoie de doar şapte opriri în Kärnten, South Tyrol, Vorarlberg, în cantonul Zurich, in Breisgau, în Eifel şi aproape Liège pentru a face plinul rapid. În rest, sistemul inteligent de recuperare a energiei şi alte tehnologii sofisticate şi-au făcut lucrul pentru a menţine o autonomie maximă.

Vezi şi: (foto) Noua versiune Audi e-tron 50 quattro face SUV-ul electric mai accesibil

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise