(video/update) Accident matinal grav lângă localitatea Codreanca. Cine este tânărul şofer care şi-a pierdut viaţa

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 12:40) Tânărul decedat în această dimineață în accidentul rutier este Diaconul Gheorghe Cioruța, slujitor la biserica „Sf. Arhanghel Mihail” de pe lângă Spitalul clinic municipal „Sf. Arhanghel Mihail” din municipiul Chișinău, anunță Mitropolia Moldovei. Gheorghe Cioruța a lăsat în urma sa familia îndurerată, soția și un copil mic de numai un an.


(8:58, ştire iniţială) În dimineața zilei de astăzi, la ora 6:00, poliția din Strășeni a fost sesizată despre producerea unui grav accident rutier pe traseul Chișinău-Bălți, în apropierea localității Codreanca.

VIDEO: AutomobilistMD
VIDEO: AutomobilistMD
FOTO: IP Străşeni

Preliminar s-a stabilit că un tânăr de 26 de ani, conducând o Dacia Lodgy spre mun. Chișinău, ar fi adormit la volan şi a lovit lateral un autocamion Mercedes-Benz care se deplasa pe contrasens, fiind manipulat de un bărbat de 61 de ani.

În rezultatul impactului, ambele unități de transport s-au răsturnat în afara carosabilului, iar șoferul din Dacia a decedat pe loc, din păcate. Din imaginile filmate de un alt conducător auto, despre consecinţele accidentului, se poate observa că tânărul nu ar fi avut centura de siguranţă cuplată.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal, urmând a fi stabilite toate circumstanțele.

Amintim că în aprilie, la ieşirea din Codreanca, s-a întâmplat asta:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/