(video) Accident neobişnuit lângă Spitalul Republican. O Toyota Prius a urcat pe un VW Golf

Un accident de circulaţie mai neobişnuit, demn de o cascadorie din film, s-a întâmplat în seara zilei de ieri pe strada Nicolae Testemițanu, în preajma Spitalului Republican. Un automobil angajat în servicii de taxi a fost urcat de şofer pe un altul care era staţionat la marginea drumului.

Cum s-a putut întâmpla poate vă întrebaţi? Conform unui martor, taximetrul era staţionat de partea cealaltă a drumului, iar şoferul, la un moment dat, s-ar fi pornit spre o destinaţie. Acesta a dorit să se întoarcă pe loc, adică să facă o manevră la 180 de grade sub formă de U, crezând că va trece din prima pe lângă Golf-ul parcat vis-a-vis de cealaltă parte a străzii.

Din păcate nu s-a încadrat, iar unghiul direcţiei Prius-ului a fost într-un aşa fel stabilit, încât a intrat cu roata peste caroseria automobilului de marcă VW, după care a alunecat peste aceasta şi a urcat peste ea într-un final. O astfel de cascadorie denotă şi faptul că manevra a fost făcută şi cu o anumită viteză, care a şi împins automobilul hibrid să urce pe al doilea.

https://www.facebook.com/serghei.platon.1/videos/664449164477020/
https://www.facebook.com/vioreltroian/videos/1596623810541001/

Cmentariile sunt închise