in , ,

(video) Accident neobişnuit lângă Spitalul Republican. O Toyota Prius a urcat pe un VW Golf

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Un accident de circulaţie mai neobişnuit, demn de o cascadorie din film, s-a întâmplat în seara zilei de ieri pe strada Nicolae Testemițanu, în preajma Spitalului Republican. Un automobil angajat în servicii de taxi a fost urcat de şofer pe un altul care era staţionat la marginea drumului.

Cum s-a putut întâmpla poate vă întrebaţi? Conform unui martor, taximetrul era staţionat de partea cealaltă a drumului, iar şoferul, la un moment dat, s-ar fi pornit spre o destinaţie. Acesta a dorit să se întoarcă pe loc, adică să facă o manevră la 180 de grade sub formă de U, crezând că va trece din prima pe lângă Golf-ul parcat vis-a-vis de cealaltă parte a străzii.

Din păcate nu s-a încadrat, iar unghiul direcţiei Prius-ului a fost într-un aşa fel stabilit, încât a intrat cu roata peste caroseria automobilului de marcă VW, după care a alunecat peste aceasta şi a urcat peste ea într-un final. O astfel de cascadorie denotă şi faptul că manevra a fost făcută şi cu o anumită viteză, care a şi împins automobilul hibrid să urce pe al doilea.

Testemitanu linga sitalul republican

Gepostet von Serghei Platon am Montag, 5. Oktober 2020

Testemițianu…Lînga Spitalul Republican

Gepostet von Viorel Troian am Montag, 5. Oktober 2020

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Iti place articolul?