(video) Accident nocturn grav pe strada Kiev. Un VW a fost aproape de a doborî un panou publicitar

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Accident nocturn grav pe strada Kiev din capitală, înregistrat de Poliţia Capitalei la ora 00:26.

Conform informaţiilor care ne-au fost comunicate de ofiţerul de presă Natalia Stati, la faţa locului s-a găsit o Toyota condusă de un şofer de 35 de ani, dar şi un VW condus de un şofer de 27 de ani. Acesta din urmă a avut de suferit traumatisme şi a fost transportat la spital, ca urmare a lovirii cu viteză a unui obstacol fix.

Un martor afirmă că şoferul din VW şi trei pasageri ai săi ar fi fost în stare de ebrietate, însă Poliţia Capitalei nu ne-a spus nimic despre asta, deci fără a confirma sau infirma acest detaliu.

VIDEO: pulsmedia.md

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/