in , , ,

AngryAngry LOLLOL

(video) Accident pe str. Albișoara. Momentul când un şofer pierde controlul volanului din cauza vitezei

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Nu se ştie deocamdată motivul real care a stat în spatele unei astfel de manevre din partea conducătorului Duster-ului, însă din fericire accidentul nu s-a soldat cu o tragedie. Cele ce puteţi vedea în imagini s-au întâmplat în după amiaza zilei de ieri pe strada Albişoara, în preajma intersecției cu strada Aleksandr Puşkin.

Conform informațiilor oficiale disponibile, care ne-au fost comunicate de ofiţerul de presă Natalia Stati, poliţia a fost informată despre cele întâmplate după un apel la 112. Echipa care a ajuns la faţa locului a stabilit că implicate au fost trei maşini: o Dacia condusă de un bărbat de 38 de ani, o Toyota, dar şi un Opel, conduse de alţi doi tineri de 32 de ani.

La spital a fost luat pentru îngrijiri medicale şoferul din Toyota, deşi nu a suferit nimic grav din datele preliminare. Pe caz a fost inițiată o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

196131439 1118424108653684 1819501299913309953 n
FOTO: facebook.com/Алексей Алексей

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!