(video) Accident pe str. Albișoara. Momentul când un şofer pierde controlul volanului din cauza vitezei

Nu se ştie deocamdată motivul real care a stat în spatele unei astfel de manevre din partea conducătorului Duster-ului, însă din fericire accidentul nu s-a soldat cu o tragedie. Cele ce puteţi vedea în imagini s-au întâmplat în după amiaza zilei de ieri pe strada Albişoara, în preajma intersecției cu strada Aleksandr Puşkin.

Conform informațiilor oficiale disponibile, care ne-au fost comunicate de ofiţerul de presă Natalia Stati, poliţia a fost informată despre cele întâmplate după un apel la 112. Echipa care a ajuns la faţa locului a stabilit că implicate au fost trei maşini: o Dacia condusă de un bărbat de 38 de ani, o Toyota, dar şi un Opel, conduse de alţi doi tineri de 32 de ani.

La spital a fost luat pentru îngrijiri medicale şoferul din Toyota, deşi nu a suferit nimic grav din datele preliminare. Pe caz a fost inițiată o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/