in , , ,

OMGOMG LOLLOL

(video) Accident pe strada Alecu Russo. O maşină a ieşit pe contrasens şi s-a oprit dur într-un copac

Un accident de circulaţie grav s-a întâmplat în această seară pe strada Alecu Russo. Conducătorul unui SUV marca Honda i-a pierdut controlul (preliminar se crede că din cauza vitezei excesive), fiind direcţionat pe contrasens şi chiar peste trotuar, până când nu s-a oprit dur într-un copac.

Camera de bord a unui alt şofer, care era cât pe ce să fie lovit frontal, a surprins momentul schimbării bruşte de direcţie. Vezi de la minutul 2:30

VIDEO: facebook.com/vsb701

Svetlana Scripnic, ofiţerul de presă a Direcţiei Municipale a Poliţiei Capitalei, ne-a putut comunica că s-a întâmplat incidentul în jurul orei 17:00.

În automobil se afla doar şoferul în vârstă de 43 de ani, care a fost transportat la spital de către o ambulanţă care se afla prin apropiere. Bărbatul a avut de suferit mai multe traumatisme.

Starea maşinii o puteţi vedea în imaginile care ne-au fost furnizate de poliţie:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!