(video) Accident teribil! Cum un şofer a făcut bucăţi o căruţă, iar calul şi căruţaşul au scăpat ca prin minune

O cameră de supraveghere montată într-o intersecție din comuna Cornu Luncii, judeţul Suceava, România, a surprins impactul nocturn dintre un autoturism care circula regulamentar pe şoseaua DN 2E și o căruță încărcată cu lemne, care a apărut pe neprins de veste pe carosabil, căruțașul de 27 de ani având intenţia să treacă pe partea cealaltă a drumului.

Imaginile au fost făcute publice şi au devenit în scurt timp extrem de distribuite.

Înainte de a viziona, vă avertizăm că e vorba de imagini cu impact emoțional!

În imagini se poate vedea momentul în care autoturismul practic a spulberat căruța care i-a apărut în față, căruțașul și întreaga încărcătură de lemne fiind proiectați pe asfalt. În momentul impactului, autoturismul a trecut pur și simplu pe sub căruțașul aflat deasupra pe lemne, căruța întreagă dezintegrându-se și împrăștiindu-se pe drum.

La fața locului a ajuns imediat un echipaj de poliție care se afla cel mai probabil în patrulare, nu departe, aceștia constatând că bărbatul aruncat de pe lemne pe asfalt se simţea bine, în timp ce calul a fugit de la faţa locului.

Cel care a avut de suferit cel mai mult în urma accidentului a fost șoferul autoturismului implicat în accident, în vârstă de 28 de ani, originar din Iaşi, care a fost transportat de echipajul unei ambulanțe la spital, unde a fost diagnosticat cu un traumatism toraco-abdominal. Ambii conducători au fost testaţi cu etilotestul şi în ambele cazuri rezultatele au fost negative.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru comiterea infracţiunii de “vătămare corporală din culpă”, încercând să stabilească în cadrul unei anchete viteza cu care se deplasa prin localitate autoturismul de model BMW implicat în accident, dar şi cine se va face într-un final vinovat de cele întâmplate.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-no-comment-iata-cum-nu-trebuie-sa-conduci-o-caruta-inhamata-cu-un-cal/

https://autoblog.md/videoclipul-zilei-masina-transportata-intr-o-caruta-intr-un-sat-din-raionul-ialoveni/

https://autoblog.md/foto-carutele-din-moldova-au-numere-de-inmatriculare/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/