(video) Accident teribil în Tiumen, Rusia, din cauza unui tânăr camionagiu fără experienţă

Accident teribil pe un drum din Rusia după ce un TIR a intrat pe contrasens în timpul unei depăşiri neregulamentare. Doi oameni au murit pe loc. Momentul a fost surprins de o cameră de bord.

Potrivit Новости Тюмени, camionagiul a intrat pe contrasens după ce a decis să depășească un alt camion, dar pe o porţiune de drum unde această manevră este interzisă şi că tot nu se vedea nimeni la orizont deocamdată.

Dar în timpul depăşirii, şoferul de 22 de ani s-a trezit în faţă cu un taximetru Renault Logan, condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani.

Camionagiul a încercat să treacă pe marginea drumului pentru ai face loc, dar din motive bizare şoferul Loganului a făcut acelaşi lucru (şi-a pierdut firea?), cele două vehicule ciocnindu-se frontal.

În urma impactului devastator din maşina Renault Logan nu a mai rămas decât un morman de fiare, atât şoferul, cât şi pasagerul de 63 de ani pierzându-şi viaţa pe loc.

Poliţia cercetează cazul.

FOTO: gibdd.ru

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/