(video) Accident teribil la Ciorescu. Momentul când doi pietoni sunt spulberați pe o trecere

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Încă două victime ale accidentelor rutiere pe drumurile din ţara noastră. În seara zilei de ieri, 27 noiembrie, o cameră de supraveghere a surprins momentul când două persoane sunt lovite în plin pe o trecere pentru pietoni de la intrarea în comuna Ciorescu. Accidentul teribil a şocat chiar şi comunitatea online.

Atenţie, imagini cu impact emoţional!

VIDEO: facebook.com/cxmoldova

Conform informaţiilor oficiale, pe care ni le-a comunicat ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei, Natalia Stati, la volanul mașinii de marcă FIAT care a lovit pietonii se afla un bărbat de 74 de ani.

Pe trecere se deplasau două femei, una dintre care, în vârstă de 79 de ani, a decedat pe loc în urma traumatismelor primite. A doua victimă de 73 de ani a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Amintim că, în urma unor modificări făcute în legislație în primăvara din acest an, începând cu vârsta de 65 de ani persoanele trebuie să-și confirme aptitudinile din punct de vedere medical necesare pentru deținerea dreptului de a conduce vehicule din categoriile/subcategoriile respective, la fiecare 3 ani, dacă din punct de vedere medical nu se impune o examinare anterior expirării termenului stabilit.

Dacă la atingerea vârstei de 65 de ani persoana deține o adeverința medicală ce atestă aptitudinile persoanei din punct de vedere medical necesare pentru deținerea dreptului de a conduce vehicule din categoriile/subcategoriile respective, care este valabilă, prima examinare medicală se efectuează peste 3 ani, dacă nu se impune o examinare anterior expirării termenului.

Cmentariile sunt închise