(video) Accidente nocturne în Chișinău. Unul cu patru mașini în apropiere de sediul MAI

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Accidente nocturne au fost înregistrate în Chișinău și imagini de la fața locului au fost publicate pe rețele de socializare. Unul a fost în lanț și s-a întâmplat chiar pe bulevardul central al capitalei, în apropiere de sediul MAI.

Aseară târziu, în jurul orei 23:10, în dispeceratul Secției supraveghere transport și circulație rutieră a Direcției de Poliție a mun. Chișinău, a parvenit informația că pe str. Hristo Botev s-au ciocnit două automobile.

La fața locului a fost chemată poliția, stabilindu-se că implicate au fost două BMW-uri. Nimeni nu a avut de suferit, chiar dacă o ambulanță a fost văzută la fața locului. Pe caz a fost inițiată o anchetă.

Iar astăzi, la ora 00:25, a fost înregistrat un accident în lanț vizavi de Curtea de Conturi. Implicate au fost patru mașini marca BMW, Audi, Toyota și Renault.

În cadrul cercetărilor s-a stabilit ca în urma impactului dintre BMW și Audi, conduse de șoferi de 24 și 33 de ani respectiv, automobilul Audi a fost proiectat într-o Toyota cu un șofer de 32 de ani la volan, după care s-a oprit într-un Renault parcat.

La fel nimeni nu a avut de suferit. Ancheta va stabili cine se face vinovat de carambol.

VIDEO: martor ocular @Petrică R

Vezi și: (video) Până atunci se mai poate?! Cum așteaptă vitezomanii din Chişinău intrarea în vigoare a noilor amenzi

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise