(video) Accidentul grav de pe șoseaua Balcani. O femeie şi un camionagiu au ajuns la spital

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Detalii despre accidentul produs spre seara zilei de ieri pe şoseaua Balcani. Acesta a fost înregistrat de poliţie în jurul orei 16:18. O Skoda condusă de un şofer în vârstă de 63 de ani şi un autocamion MAN cu semiremorcă, controlat de un bărbat de 38 de ani, au intrat în contact în circumstanțe deocamdată necunoscute, astfel că ultimul s-a oprit în decor.

La spital a fost dus camionagiul, dar şi o pasageră din Skoda în vârstă de 59 de ani. Pe caz a fost inițiată o anchetă. O vreme s-a circulat cu dificultate în zonă.

Martor ocular: C.C.
Martor ocular: Aleksandr
Martor ocular: Vasiok 01
Martor ocular: Ion
Martor ocular: Mishka
Martor ocular: Cojocari Mihail

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/