(video) Zi neagră! Încă un accident cu deces în apropiere de capitală! Un camion în decor în flăcări şi un Prius făcut zob

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Comunicat IGSU: În după amiaza zilei de 27 decembrie pompierii IGSU au fost solicitați pentru a efectua lucrări de descarcerare, dar și pentru a stinge un autovehicul care a luat foc. Cazul a avut loc pe șoseaua Balcani din municipiul Chișinău. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 14:07. La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori.

Ajunși, angajații IGSU au stabilit că în urma accidentului rutier între un autocamion și un autovehicul de model Toyota, cabina autocamionului a luat foc, iar remorca încărcată cu porumb s-a răsturnat într-un șanț. Totodată, în autovehiculul Toyota, un bărbat a decedat pe loc în urma impactului și a rămas blocat între fiarele mașinii. Salvatorii au efectuat lucrări de descarcerare a corpului neînsuflețit a bărbatului, iar pompierii au localizat arderea cabinei autocamionului către ora 14:27.

Șoferul autocamionului a ieșit de sine stătător din vehiculul avariat. Conform IGSU, în urma impactului cabina autocamionului a ars în totalitate. Cauza și circumstanțele accidentului urmează a fi stabilite de organele de drept.


Un bărbat în vârstă de 47 de ani a murit după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier. Potrivit informațiilor oficiale ale poliției, impactul s-a produs între un TIR și o Toyota Prius. Accidentul a fost înregistrat printr-un apel la 112 la ora 14:10.

În urma accidentului, din nefericire, șoferul mașinii a decedat la fața locului, iar soția acestuia și șoferul camionului au fost transportați de urgență la spital după ce au avut de suferit mai multe traumatisme.

Circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează a fi stabilite, însă imagini de la faţa locului arată că TIR-ul cu o semiremorcă cu cereale s-a răsturnat într-o râpă și a luat foc. Circulaţia a fost dată peste cap.

Preliminar vorbind, vinovat s-ar face camionagiul care se deplasa cu viteză necorespunzătoare şi din motive deocamdată necunoscute exact a ieşit pe contrasens unde rula regulamentar Prius-ul. O altă informație neoficială ne spune că bărbatul din Toyota a ieșit la depășire și a făcut-o fără să se asigure.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/