(video) No comment: Distracţii într-un Audi de lux, la 19 ani, pe străzile capitalei

Un alt Audi A8 scump, la fel înmatriculat peste hotarele Republicii Moldova şi având la bord o pasageră dornică de distracţii, care mai şi obişnuieşte să arate asta lumii întregi prin reţelele de socializare, a fost identificat în capitală. Imaginile în cauză ne-au fost trimise pe poşta electronică la adresa redacţiei.

Să sperăm doar că automobilul nu va fi implicat într-un accident rutier sau nu va crea alte pericole în trafic, deşi se pare că şoferul este doar pentru chefuri pe drumurile publice şi nu vede o problemă că duce un pasager în afara maşinii, fără a fi cuplat la o centură de siguranţă.

De asemenea, demonstrează că are o “experienţă” mare de şofat, putând manipula volanul cu o mână, în trafic urban, la doar un an de la vârsta de la care poate obţine permisul de conducere, în timp ce cu alta ţine telefonul mobil pentru a filma “momente artistice”.

O simplă căutare efectuată pe Instagram ne-a arătat că protagoniştii situaţiei sunt doi tineri care abia păşeşc în viaţă, fiecare având câte 19 ani.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-ultimele-stories-uri-ale-pasagerei-care-se-afla-in-audi-in-accidentul-de-pe-stefan-cel-mare/

https://autoblog.md/cine-era-la-volanul-lui-audi-s8-implicat-in-accidentul-rutier-de-pe-stefan-cel-mare/

https://autoblog.md/foto-accident-scump-in-capitala-un-audi-s8-plus-implicat-si-avariat/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/