(video) Care e mai rapidă: o Tesla Model S P100D sau o Toyota Supra cu 1000 de CP

Cea mai puternică versiune a sedanului electric Tesla Model S a fost comparată la capitolul acceleraţie şi viteză, pe o porţiune dreaptă de drum, cu o Toyota Supra cu propulsor turbo care produce nici mai mult nici mai puţin de 1.000 de CP.

Vezi şi: (video) Un soţ şi o soţie îşi măsoară puterile într-o cursă de tip „drag”. Ambii deţin câte o Tesla

Automobilele s-au întrecut atât din start de pe loc, cât şi de la o viteză de 80 de km/h. În primul caz electromobilul a câştigat fără nicio ezitare, în timp ce în a doua situaţie a câştigat Supra, chiar dacă timp de câteva secunde a rămas în urma sedanului Tesla.

Cei drept, după cum se menţionează în videoclip, Tesla Model S era echipată cu anvelope obişnuite Michelin, în timp ce coupeul Toyota avea anvelope cu suprafaţă netedă, dar texturată puţin pentru a avea o oarecare aderenţă.

Vezi şi: (video) Drag race: Tesla Model S vs Lamborghini Huracan

Amintim că o Tesla Model S P100D ascunde sub caroserie două motoare electrice şi un set de acumulatori cu o capacitate de 100 de kWh. Fiind activă şi funcţia Ludicrous Mode, acceleraţia de la 0-96 de km/h o face în 2.5 secunde.

Vezi şi: (video) Drag race: Tesla Model X i-a şters nasul cu uşurinţă unui Ferrari F430 Spider

Sursă: insideevs.com

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/