(foto) Tragedie matinală lângă Cricova. Un şofer de doar 20 de ani şi-a pierdut viaţa

1

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

Un tânăr de 20 de ani a murit după ce mașina în care se afla a derapat de pe traseu și a intrat frontal într-un camion. Totul s-a întâmplat în această dimineaţă (apelul la 112 fiind înregistrat la ora 9:35) în apropiere de localitatea Cricova din municipiul Chişinău (traseul Tiraspol-Bălți, km 11, sub pod).

Potrivit polițiștilor, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, tânărul a derapat de pe șosea și s-a tamponat cu un autocamion de model DAF, care era condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani. Autoturismul făcut zob s-a oprit într-un şanţ de pe acostament.

În urma impactului, din cauza traumatismelor cu care s-a ales, medicii sosiți la fața locului nu au putut decât să constate decesul tânărului.

Toate circumstanțele producerii accidentului urmează a fi stabilite.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

1 Comentariu
  1. […] (foto) Tragedie matinală lângă Cricova. Un şofer de doar 20 de ani şi-a pierdut viaţa 0 Share Citește și Mai multe de acelasi autor Știri […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata