Un tânăr a intrat cu maşina în gardul SPF Brînza, post reabilitat capital şi deschis în acest an

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Astăzi, în jurul orei 10:30, pe traseul R34, în apropierea Sectorului Poliției de Frontieră Brînza din raionul Cahul, un BMW a derapat de pe traseu din cauza vitezei excesive, lovind și deteriorând gardul Sectorului Poliției de Frontieră Brînza.

În urma accidentului șoferul de 22 de ani, locuitor al raionului Cahul, care se afla la volanul automobilului a suferit leziuni ușoare.

Pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și documentarea cazului a fost solicitată intervenția serviciului de urgență 112.

Sectorul Poliției de Frontieră Brînza a fost fondat în anul 1953. Sediul subdiviziunii a fost ales să fie amplasat la marginea de sud a localității Brânza, raionul Cahul. În prezent, noul sediu are capacitatea de încadrare de peste 30 de angajați. Aceștia asigură controlul și supravegherea frontierei de stat pe o distanță de 39.6 km la hotar cu România.

Lucrările de reconstrucție a Sectorului s-au desfășurat pe parcursul a trei ani. Costul total a constitut 10.4 milioane de lei (40% din surse externe, 60% din bugetul de stat). Construcția reprezintă un ansamblu de imobile, format din bloc administrativ, boxe pentru păstrarea și deservirea tehnicii auto-motorizate, voliere pentru întreținerea și dresarea câinilor de serviciu, etc, potrivit ziuadeazi.md.

Cmentariile sunt închise