(video) Cea mai rapidă metodă de curățare a maşinii de zăpadă! Cu excavatorul!

Angajații companiei State Line din orășelul Waverly din partea de nord a statului american New York, care se ocupă cu vânzarea automobilelor prin licitaţie, în fiecare an se confruntă cu probleme de curăţare a zăpezii de pe vehiculele care stau afară.

În ultima vreme, curăţarea celor peste 7.000 de maşini în mod manual a ajuns la o limită de oboseală şi răbdare, motiv pentru care s-a găsit o soluţie mai eficientă, mai rapidă şi mai uşoară. În ajutor le-a venit un… excavator!

Şi metoda nu constă în a da jos zăpada de pe automobile cu căuşul autospecialei sau pur şi simplu să-l care pe cel de pe pământ în altă parte. Excavatorul de model Volvo a fost echipat cu un compresor industrial Buffalo, transformându-l într-o suflantă enormă.

După cum vedeţi, totul funcţionează pe bune. Zăpada dispare de pe maşini, complet, peste câteva secunde, însă există unele riscuri. Noroc că din cele peste 7.000 de maşini singura pierdere în ultimii patru ani a fost o oglindă retrovizoare!

Un internaut, care la fel a văzut aceste imagini, a declarat că ar fi gata să dea bani dacă i-ar curăţi curtea şi casa, în timp ce s-au găsit şi un altul care i-a chemat pentru ajutor în Rusia.

Potrivit autorului filmuleţului, Paul Barber, în prezent se mai realizează o astfel de autospecială.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

How @paul.barber21 cleans snow up at State Line Auto Auction #waverly #stateline #volvo #snow #snowremoval. @tfield1957 on the controls

O postare distribuită de INTERCOUNTY PAVING COMPANY (@intercountypaving) pe

Vezi şi: (video) Cum să îţi cureţi rapid orice suprafaţă îngheţată de pe maşină? Soluţia genială a unui bărbat

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/