(foto) În sudul Moldovei au fost identificate câteva autocare cu coduri VIN false

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ofițerii Direcției investigații complexe a Inspectoratului Național de Investigații, în luna august, au intrat în posesia unor informații, precum că unii operatori de transport din sudul țării transportă pasageri cu autocare de curse naționale și internaționale care au numărul de identificare modificat (fals). Acestea s-au adeverit!

Pe parcursul lunilor august – octombrie 2021, ofițerii de investigații în comun cu cei ai Centrului Tehnico-Criminalistic și Expertize Judiciare a Inspectoratului General al Poliției, au efectuat acțiuni de constatare tehnico-științifică, în urma cărora s-au identificat trei autocare ce aparțin diferitor operatori de transport, a căror număr de șasiu era modificat.

În acest caz a fost pornită o cauză penală conform art. 276 al Codului Penal – falsificarea elementelor de identificare ale autovehiculelor.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și persoanelor implicate în această schemă frauduloasă. Persoanele culpabile de asemenea infracțiune riscă amendă de până la 47.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de până la 240 de ore sau până la un an de închisoare.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/