(video) Acest nou Nissan Skyline GT-R V-spec II Nür poate fi al tău, acum, pentru doar 485000 de dolari

O adevărată legendă, o adevărată maşină de colecţie! Dealerul japonez JDM EXPO a scos la vânzare un exemplar nou Nissan Skyline GT-R V-spec II Nür (prescurtare de la Nurburgring) în caroserie R34!

Automobilul sport este unul dintre ultimele produse din această generaţie şi este o slăbiciune care costă! Doar 485.000 de dolari se cer în schimb, deşi suma finală poate fi negociată.

Maşina cu numărul #8310 a fost produsă în februarie 2002 şi iată că în toţi aceşti 18 ani s-a păstrat într-o stare imaculată. Până şi scaunele din habitaclu sunt acoperite cu pelicula din fabrică.

Caroseria este vopsită în culoarea Millennium Jade. Vânzătorul dă asigurări că parcursul este real, adevărat și verificat. Maşina nu a fost implicată în vreun accident, nu are gram de rugină, iar la interior încă miroase ca o mașină nouă. Se oferă unui nou proprietar cu manualele și înregistrările de întreținere!

Nissan Skyline GT-R V-spec II Nür este penultima ediţie specială produsă pe baza coupeului din această generaţie. Modelul a fost făcut între lunile februarie-august 2002 într-un număr limitat la doar 750 de exemplare. A fost anunţată împreună cu ediţia limitată la 250 de exemplare M-spec Nür în ziua de 24 ianuarie 2002, zi în care toate cele 1.000 de maşini au fost vândute!

Sub capotă are un motor RB26DETT twin-turbo de 2.568 cm3 şi cu şase cilindri în linie, care produce 280 CP şi 392 Nm de cuplu (din cauza normelor industriei auto japoneze la momentul respectiv, mașina a fost anunțată ca având 280 CP, deşi de fapt produce peste 334 CP din fabrică). Puterea o transmite spre toate cele patru roţi prin intermediul unei cutii de viteze manuale în şase rapoarte.

Având o greutate de puţin peste 1.5 tone, poate face 0-100 km/h în circa 5.0 secunde şi atinge o viteză maximă de 255 km/h, deşi vitezometrul indică maxim 300 km/h, aceasta fiind una dintre caracteristicile speciale ale ediţiei limitate.

https://autoblog.md/video-stiai-asta-accesoriul-care-costa-cat-o-masina-si-care-vine-impreuna-cu-fiecare-nissan-skyline-gt-r-nismo-z-tune/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/