(video) Ai un BMW, dar nu-i mai preferi sistemul multimedia? Iată o alternativă interesantă

Toată lumea cunoaşte, dar şi noi jurnaliştii considerăm că sistemele multimedia de pe modelele BMW de ultimă generaţie, dar şi cele predecesoare lor, se numără printre cele mai bune care pot fi găsite pe piaţă.

Adevărat, calitatea imaginii, funcţiile şi faptul cum se mişcă rapid prin meniuri poate impresiona pe oricine, însă cu timpul nivelul de interacţiune se pierde din lipsă de interes şi funcţionalitate dorită care să corespundă cu tot ce este la modă.

Anume pentru cei care caută funcţionalitate există în prezent destule alternative şi iată una interesantă de care am dat. Compania rusească BGT Workshop se ocupă de instalarea unor noi complexe multimedia pe bază de Android, exact în locul celor vechi şi poate în acelaşi format, dar şi cu păstrarea funcţiilor/meniurilor originale. În reportajul ataşat ne este arătat cum funcţionează un astfel de sistem multimedia pe un X1 în caroserie F48, însă aflaţi că manipulări similare se pot face şi pe cele mai noi X5/X7, de exemplu.

Compania are o experienţă de peste 10 ani pe piaţă şi mai oferă servicii de instalare a unui sistem de navigaţie operabil pe monitorul original, camere video faţă/spate la nevoie, Apple TV(!), Mirror Link, sistem de monitorizare a unghiurilor moarte, TV tuner, camere de bord ascunse, monitoare în tetiere, sistem de monitorizare la 360 de grade, senzori de parcare la 360 de grade, soluţii de izolare fonică şi altele.

Toate acestea, în afară de maşini BMW, se mai pot instala pe diverse modele ale unor mărci precum: Audi, Aston Martin, Bentley, Cadillac, Chrysler, Citroen, Dodge, Ford, FIAT, Hyundai, Infiniti, Jaguar, Jeep, KIA, Land Rover, Lexus, Maserati, Mercedes-Benz, Nissan, Peugeot, Porsche, Rolls-Royce, Renault, Skoda, Toyota, VW şi Volvo (ecranele verticale se transformă în reale tablete pe Android). Pentru toate se oferă garanţie şi cel mai aproape se pot instala la filiala de la Kiev.

Preţurile se discută în mod individual, însă întrebându-l pe colegul nostru cât l-a costat să instaleze noul sistem multimedia, inclusiv cu o conexiune la reţea şi cu o cameră video spate, acesta ne-a spus că aproximativ 60.000 de ruble sau circa 800-850 de euro.

Filmuleţul este doar în limba rusă. Sorry pentru cei care nu o cunosc.

https://www.youtube.com/watch?v=Dy-mkAjC5Ho

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/