(video) Alt nivel! Un TikToker din Moldova s-a lăudat cu cea mai nouă achiziție

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Alt nivel… de ignoranță a legii! Dacă anterior au mai fost cazuri când tineri neliniștiți îşi montau sub parbriz sau lunetă, ori în spatele grilei de radiator, LED-uri intermitente de culoare albastră şi/sau roşie, acum gata cu joaca. Lucrurile au devenit mai serioase!

Un TikToker începător s-a lăudat cu o achiziție pentru maşina sa, iar scurtul videoclip a devenit cel mai vizionat de pe canalul său. Acesta şi-a cumpărat şi instalat pe un Mercedes-Benz GLS, stilizat sub forma unui GLS 63 AMG, un girofar în toată regula!

Vedem că i-a fost livrat într-o cutie şi mai dispune de o staţie radio, semn că are şi un difuzor integrat, prin care ar putea cere participanților la trafic să i se cedeze trecerea, asta dacă va avea curajul să iasă cu girofarul pe drumurile publice, dacă nu cumva a încercat deja.

Deocamdată nu am putut afla dacă a primit vreo autorizație din partea poliţiei pentru a-l instala (chiar şi pentru o simplă probă), însă INSP s-a autosesizat şi urmează să verifice asta.

Amintim că potrivit RCR, este interzisă exploatarea vehiculului, prin retragerea plăcilor cu numărul de înmatriculare sau de înregistrare, în cazurile în care acesta este echipat cu dispozitive luminoase şi sonore speciale fără autorizația Direcției poliției de patrulare.

Totodată, conform Codului Contravenţional, exploatarea vehiculelor echipate cu dispozitive speciale de semnalizare luminoasă şi/sau sonoră fără autorizație se sancționează cu amendă de la 2.100 la 3.600 de lei, cu aplicarea a 5 puncte de penalizare sau cu privarea de dreptul de a conduce vehicule pe un termen de la 6 luni la un an.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/