(video) Alternativă actuală pentru imnul orașului Chișinău! Se poate cânta la volan la fiecare început de zi sau săptămână

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Suntem la un pas de a păşi în 2022 şi chiar dacă o vom face, un lucru nu se va schimba – ambuteiajele de pe străzile capitalei! Acestea nu numai că nu vor dispărea, dar nici nu vor scade din intensitate, reieşind din sutele de autovehicule care apar pe drumuri lunar, fie ele noi procurate sau importate rulate şi fără limită de vârstă. Despre ce cauzează deja şi vor cauza în continuare benzile dedicate pentru transportul public nu mai vorbim.

În această ordine de idei, Cătălin Lungu de la Zerodoi a realizat o parodie muzicală dedicată acestui fenomen, o adevărată variantă nouă şi actuală a ceea ce ar putea fi o alternativă pentru imnul oraşului Chişinău. Nu de alta, dar trebuie să recunoaștem că de departe nu mai este un oraş din albe flori de piatră, ci un oraş al maşinilor, al timpului pierdut în trafic şi al aerului poluat.

Cu toate acestea spuse, nu ne pierdem speranţa că autorităţile vor reuşi să pună lucrurile la punct în loc să piardă controlul asupra problemei descongestionării. Până atunci trebuie să ne descurcăm şi să ne adaptăm la jungla urbană, cu toate riscurile incluse!

Pe această notă pozitivă vă urăm drum bun şi o săptămână reuşită, fără accidente!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/