(foto) Audi SQ7 facelift a fost preparat de ABT Sporstline după reţeta folosită pentru noul VW Touareg V8 TDI

În urma unui facelift care a urmat mai devreme în acest an pentru model, Audi SQ7 este acum și mai atractiv. În ceea ce privește motorul, dieselul standard V8 biturbo cu sistem de injecţie common rail şi compresor adiţional acţionat electric ușor modificat oferă încă 435 CP și 900 Nm.

Cu toate acestea, ABT Sportsline îndrăznește să îmbunătățească cifrele și pune la dispoziţia clienţilor un kit care duce puterea până la 510 CP, iar cuplul maxim îl creşte până la tocmai 970 Nm. Timpul necesar acceleraţiei 0-100 km/h se reduce respectiv de la 4.8 la 4.6 secunde.

Cu o suspensie pneumatică sport și direcție progresivă ca dotări standard, SQ7 cu upgrade de performanță ABT Power se angajează să ofere o manevrabilitate superioară în orice moment.

“Motorul și platforma acestei maşini au o mulțime de rezerve, oferind atât o putere impresionantă, cât și o capacitate de conducere excelentă”, a declarat şeful atelierului de tuning, Hans-Jürgen Abt, care recent a lansat un upgrade cu specificații identice şi pentru noul SQ8.

Reglarea perfectă a unității electronice de control a motorului cu un modul ABT Engine Control (AEC), de asemenea, joacă un rol important și garantează plăcerea de a conduce fără remușcări. În plus, un ABT Sound Control este disponibil pentru modelele Audi din uzină, care au un sistem de sunet activ (care imită un sunet de eşapament prin boxe), pentru a crea unul mai carismatic şi individual.

Din 2020, posesorii de Audi SQ7 vor putea precomanda şi un nou kit exterior aerodinamic pentru acest SUV, unul care este în prezent în curs de dezvoltare intensivă. Cu el maşina va putea fi recunoscută instant ca fiind anterior pe mâna celor de la ABT Sportsline.

Lista de jante noi de la ABT sunt deja disponibile în trei variante diferite de 22 de inci: Sport GR în negru lucios sau negru mat, HR Aero într-o nuanţă fumurie închisă şi HR-F de înaltă performanță într-o nuanţă argintie fumurie. Există, de asemenea, mai multe opțiuni de finisare interioară, cum ar fi un ABT Start-Stop Switch Cap cu logo iluminat sau proiectoare la uşi ABT Door Entry Lighting.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-noul-vw-touareg-cu-motor-v8-turbo-diesel-primeste-500-cp-si-970-nm-de-cuplu-de-la-abt/

(foto) Noile Audi S4 TDI facelift şi S6 TDI au primit de la ABT câte 384 de CP şi 760 Nm de cuplu

(video) Dacă tot are un motor german, ABT Sportsline s-a apucat să modifice şi noul Lamborghini Urus

Cmentariile sunt închise