(video) Se ştie şi cu ochii închişi! Iată cea înseamnă să faci anual cam câte 1000 de tururi pe Nurburgring

Pilotul și instructorul Misha Charoudin a parcurs întreaga buclă de nord a Nurburgring, unul dintre cele mai lungi și mai periculoase circuite din lume, în calitate de un copilot-navigator, dar cu ochii acoperiţi!

Pe parcursul întregii călătorii nu a făcut niciodată o greșeală în ceea ce priveşte manevrele pe care trebuia să le execute cel care ţinea îi mâini volanul unui nou Mercedes-AMG GT R.

Vezi neapărat: (video) Test Drive: Noul BMW M5, condus pe Nurburgring

Misha Charoudin şi-a petrecut ultimii cinci ani muncind pe Nurburgring şi potrivit spuselor lui a făcut anual cam 1.000 de tururi (1.000 de tururi x un timp mediu de 7 minute per tur = ±5 zile). Rezultatul – îl are în memorie cu toate curbele, tronsoanele, acostamentele, etc.

Desigur, să te aşezi în spatele volanului cu ochii acoperiţi reprezintă un risc chiar şi pentru un pilot experimentat, mai ales pe Nordschleife. Prin urmare, Charoudin a făcut echipă cu un alt pilot care s-a ocupat de controlul maşinii, iar el a acţionat ca un navigator care, cu o precizie uimitoare, şi-a exprimat fiecare manevră.

Un filmuleţ realizat cu acest experiment demonstrează că nu a făcut niciodată nici o greşeală, spunându-i în mod clar pilotului când să frâneze, la ce margine de pistă să stea mai aproape și cum corect să efectueze următoarea manevră.

Vezi şi: (video) Apariţie rară pe circuitul german Nurburgring: Un moldovean cu maşina sa

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/