(video) „Am găsit-o descuiată și m-am pornit la Botanica”. Un tânăr de 20 de ani din Ungheni riscă închisoare

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un tânăr de 20 de ani, originar din raionul Ungheni, a fost reținut de polițiștii din capitală pentru 72 de ore, fiind suspectat de răpirea unui automobil. Despre cele întâmplate au fost sesizați ofiţerii de la IP Rîşcani de către posesorul maşinii în vârstă de 50 de ani. Aceasta a dispărut de pe str. Calea Moşilor.

La fața locului, proprietarul a comunicat că a lăsat mașina pentru puțin timp fără supraveghere și cu cheile în contact, iar când s-a întors nu a mai găsit-o. Prejudiciul cauzat a fost estimat la 100.000 de lei.

Toyota Yaris

Ofițerii de investigație și urmărire penală au dispus mai multe măsuri speciale pentru depistarea automobilului și a persoanei care a comis infracțiunea, fiind implicate și alte subdiviziuni ale Inspectoratului General al Poliției.

Astfel, în scurt timp, automobilul a fost oprit de angajații INSP pe str. Grenoble din capitală, iar la volan se afla tânărul suspectat în comiterea infracțiunii.

În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina, comunicând că a găsit mașina descuiată și a decis să se plimbe cu aceasta prin oraş.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru răpirea mijlocului de transport. Dacă va fi găsit vinovat suspectul riscă amendă de la până la 67.500 de lei sau închisoare de până la 3 ani.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/