(video) ANRE spune una, șoferii demonstrează contrariul. Realitatea privind motorina din stațiile PECO

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În după amiaza zilei de ieri am primit mai multe mesaje de la surse sigure de informaţii, precum că stocul de motorină în unele staţii de alimentare cu carburanţi era pe epuizate, iar unele nu mai aveau nici motorină şi nici benzină de vânzare.

Sursele noastre ne-au comunicat că în această situaţie dificilă s-au pomenit peste 100 de staţii de pe teritoriul Republicii Moldova, inclusiv din municipiul Chişinău.

Într-o reacţie pentru Jurnal TV, directorul ANRE a numit informațiile noastre drept unele manipulatorii, dezmințindu-le: „Prin distribuirea acestor informații se încearcă manipularea pieței petroliere și dorința de a crea panică. ANRE dezminte informațiile și precizează că sunt suficiente cantități de benzină și motorină”, a declarat directorul Eugen Carpov.

În această ordine de idei, am apelat ieri seara la comunitatea online care ne urmărește pentru a ne spune ea cum stau lucrurile și iată că avem confirmarea lipsei de carburanți în stații de alimentare din diferite locații. Toate aceste mesaje le-am primit în intervalul orelor 23:00 şi până în această dimineaţă.

Pe această cale, ţinem să le mulțumim tuturor celor care au răspuns apelului nostru!

Amintim că ANRE s-a mai pomenit anterior într-o situaţie proastă, primăvara, când inițial a dezmințit o informație despre criza de combustibil, iar apoi a fost nevoită să recunoască existența acesteia.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/