(foto) În Belgia există un showroom Volvo abandonat care mai are la vitrină modele din anii 80

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pe rețelele de socializare circulă o selecție de fotografii realizate în orașul belgian Malmedy. Acestea arată un showroom auto închis, la vitrina căruia sunt expuse mai multe modele Volvo care datează încă din anii 1980!

Din ce motiv a fost abandonat centrul auto nu se știe exact, dar The Drive, după o investigație proprie, susține că în urmă cu 10 ani erau mult mai multe mașini acolo.

Iată imagini de pe Google Maps care datează din octombrie 2021:

În prima jumătate a anilor 2010, pe baza imaginilor din satelit și a arhivelor foto, s-a putut constata că mai erau multe alte modele Volvo, mai noi, parcate în preajma showroom-ului combinat cu un service, magazin şi o staţie PECO, toate pe un teritoriu comun. 

Cu toate acestea, în fotografiile de după 2014 aceste mașini anterior menţionate nu mai sunt vizibile. Potrivit unei ipoteze, automobilele ar fi fost mutate într-o locaţie necunoscută de către proprietarul imobilului.

În ceea ce privește motivul pentru care nimeni nu folosește reprezentanța, există o singură presupunere. Probabil, dealerul care a comercializat mașini Volvo a falimentat, proprietatea a trecut în buzunarul unei bănci, iar instituția financiară fie a uitat de acest activ, fie intenționat la lăsat în voia sorţii.

Dealerul a fost probabil deținut/operat de o persoană pe nume Charles Faymonville. Se află aproape de orașul Francorchamps, unde se află circuitul Spa de Formula 1. Reprezentanța auto nu mai funcționează, desigur, dar se pare că magazinul de lângă ea încă mai activează.

Pasionații de mașini curioși s-au oprit de-a lungul anilor și au adunat câteva informații de la proprietarul magazinului, iar unul dintre vânzători a declarat că banca a închis-o.

Imagini care datează din august 2022:

De ce mașinile din interior nu au fost vândute sau îndepărtate în alt mod este încă un mister. Acestea au stat pe loc de cel puţin 13 ani.

Imagini care datează din iulie 2012 şi august 2014
(sursă: Flickr)

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/