(video) Neînfricat, dar până când? Momentul când un vitezoman este luat prin surprindere de un pieton

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pe bulevardul central al capitalei, în tronsonul cuprins între străzile Mihai Viteazul şi Toma Ciorbă, o cameră de bord a surprins momentul unei situaţii periculoase de accident. Un vitezoman care nu are frică nici de cele sfinte (trecând pe lângă o biserică) şi nici de camerele de supraveghere ale traficului a fost aproape de a lovi în plin un pieton care traversa strada regulamentar.

Şoferul a utilizat banda dedicată pentru a înainta exagerat de repede, doar că atunci când a observat pietonul s-ar fi speriat niţel şi a urcat pentru un moment cu două roţi pe bordură. Dificil de imaginat ce s-ar fi întâmplat în circumstanțe uşor diferite în încercarea sa de a evita contactul cu persoana de pe zebră. Câţi copaci sau stâlpi lua? Dar dacă intra pe trotuar unde la fel erau oameni?

Numerele de înmatriculare nu pot fi descifrate uşor din filmare, însă poliţia ar putea identifica conducătorul auto dacă există dorinţă.

VIDEO: facebook.com/gheorghe.trifon.5

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise