Cum va fi vremea de AutoFest la Castel MIMI? Ultimele prognoze

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Sincer să vă spunem, am urmărit cu sufletul la gură prognozele şi hărţile meteo din mai multe surse în ultimele săptămâni, chiar zilnic, pentru a decide, mutăm din nou data organizării AutoFest la Castel MIMI sau nu?

Şi am decis să mergem înainte, indiferent de starea vremii care va fi, asta pentru că altă oportunitate de a desfăşura evenimentul pe teritoriului castelului nu am mai fi avut-o anul acesta!

Astfel spus, avem să vă spunem o veste bună! Timpul de afară în acest weekend se prevede a fi frumos şi însorit, chiar fără precipitaţii sub formă de ploaie, deşi niciodată nu putem şti cum se va schimba exact peste doar câteva ore sau peste noapte!🤞

Prognoza meteo actualizată chiar la ora 14:00 de către Serviciul Hidrometeorologic de Stat, cea pentru următoarele şapte zile, arată că în weekend nu se vor înregistra precipitaţii.

Consultând în paralel şi portalul meteorologic Ventusky, la care facem des referire, ne arată acum, astăzi, că în intervalul orelor programului AutoFest la Castel MIMI, atât sâmbăta şi duminica, ploile vor ocoli teritoriul ţării noastre.

Vremea ţine deci cu noi şi veţi avea ocazia să admiraţi cu o voie bună toate exponatele şi standurile de la AutoFest la Castel MIMI, dar şi să participaţi la toate activităţile din program. Dar, pentru orice eventualitate, să ştiţi că am amenajat adăposturi în caz că vor cădea timp de câteva minute “câţiva” stropi de ploaie, una încă de vară.

Vă aşteptăm deci la Castel MIMI, începând de mâine, 20 august, de la ora 15:00! Sperăm că, având un smartphone, ştiţi unde se află sau cum să ajungeți! Însă dacă nu, click aici! Eventual vă puteţi puteţi lua cu voi şi o haină călduroasă!

Bilete la eveniment le mai puteți găsi pe iTicket.MD
(vor putea fi procurate şi la faţa locului!)
INTRAREA ESTE LIBERĂ PENTRU COPIII DE PÂNĂ LA 8 ANI!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/