(video) AutoFest la Castel MIMI se va ține în acest weekend fără amânări! Detalii despre eveniment

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

AutoBlog.MD, organizatorul AutoFest la Castel MIMI în zilele de 20 şi 21 august curent, anunţă că evenimentul va avea loc în acest weekend!

După o amânare şi reprogramare din cauza condițiilor meteo instabile, chiar dacă prognoza preliminară arată că se vor înregistra precipitaţii şi în zilele de odihnă care urmează, vremea de afară nu va mai fi şi nu mai poate fi considerată o piedică.

Organizatorul AutoFest la Castel MIMI va avea grijă să amenajeze adăposturi în care vizitatorii să aştepte confortabil trecerea eventualelor ploi, care ar putea fi şi unele de scurtă durată. Între timp, cei care sunt prieteni cu ploaia se vor putea aventura în cadrul unui Off-road Experience aflat în pregătire.

O recomandare în contextul celor spuse ar fi de îmbrăcat corespunzător vremii de acasă sau de luat cu sine articole vestimentare în caz că va fi răcoare. Amintim că programul evenimentului din ambele zile este cu începere de la ora 17:00 şi se va încheia la 22:00!

Aşteptăm deci pe oricine căruia nu îi este frică de o ploaie de vară şi de a vedea maşini frumoase, inclusiv unice sau exclusive în ţara noastră, la AutoFest la Castel MIMI!

Biletele la eveniment le puteți găsi pe iTicket.MD

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/