Ploile amână AutoFest la Castel MIMI! Noua data a desfășurării evenimentului

2

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Dragi prieteni! Cu părere de rău suntem nevoiți să anunțăm că din cauza condițiilor climaterice neașteptate, AutoFest la Castel MIMI programat inițial pentru acest weekend, se amână și va avea loc în zilele de 20-21 august 2022 cu un program similar! Sperăm că luna lui gustar nu ne va dezamăgi!

Automobilele participante la AutoFest Castel MIMI, fiind în mare parte de colecție, inclusiv decapotabile, pot fi afectate de umezeală şi averse de ploi, în special cu grindină. Din cauza instabilității climaterice din următoarele zile, suntem nevoiți să amânăm evenimentul AutoFest la Castel MIMI pentru sfârșitul de săptămână 20-21 august 2022.

Toți proprietarii automobilelor, în special a celor exclusive, și-au reconfirmat prezența pentru perioada nouă! În plus, această amânare ne va permite să mai căutăm careva exponate interesante!

Toți doritorii de a vizita acest eveniment, care și-au procurat bilete, dar nu vor putea participa la AutoFest în luna august, pot contacta operatorul de bilete, compania iTicket – la numărul de telefon 022845500 sau printr-un mesaj la adresa Info@ticket.md, cu solicitarea de rambursare a prețului biletului.

Ne cerem scuze pentru aceste modificări într-un ultim moment, dar au fost efectuate din sincera dorință de a vă oferi un eveniment de maximă amploare!

2 Comentarii
  1. […] UPDATE! ATENŢIE! Evenimentul se amână! […]

  2. […] că nu aţi uitat de AutoFest la Castel MIMI! Restartul evenimentului organizat de AutoBlog.MD în aer liber va avea loc deja peste 15 zile […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata