(video) Armata este deja pe străzile din Chișinău! Cu ce mașini vor patrula soldații

Armata se pregătește să patruleze pe străzile din toată țara și inclusiv cele capitală. Mai multe autovehicule ce aparțin Ministerului Apărării au fost surprinse deja pe străzile din Chișinău.

O coloană formată din 15 modele HUMVEE, donate cu mai mulți ani în urmă de armata americană, au fost surprinse câteva minute în urmă fiind escortate de mai multe echipaje INP pe strada Grenoble din capitală.

Menţionăm că autorităţile au dispus de curând implicarea Armatei Naţionale în lupta cu noul tip de coronavirus. Militarii urmează să patruleze în locurile publice pentru a asigura respectarea distanței sociale și, în caz de necesitate, vor asigura sprijin persoanelor în etate pentru ca acestea să nu fie nevoite să părăsească domiciliul.

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Apărării, în acest moment, Armata Națională este pregătită să intervină cu un număr total de peste 1.500 de militari și circa 160 de unități de tehnică de asigurare pentru patrulări în spațiile publice, alături de polițiști și carabinieri, inclusiv parcuri, terenuri de agrement și alte zone aglomerate pe întreg teritoriul țării.

Asa ii de critica starea in tara ?? Ca este nevoie de ei ??

Posted by Alexandr St on Tuesday, March 24, 2020

Что это было?)

Posted by Vlad Vacarov on Tuesday, March 24, 2020

Похоже, армия приняла все буквально..????
В парках, становится небезопасно????

Posted by Diana Voevuțki on Tuesday, March 24, 2020

Au ieșit sa alunge virusul …

Posted by Iulian Drutza on Tuesday, March 24, 2020

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdodon.igor1%2Fposts%2F2490019454572267&width=500

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

https://autoblog.md/s-a-terminat-cu-cafeaua-in-statiile-de-alimentare-noile-restrictii-anuntate-in-legatura-cu-covid19/

Cmentariile sunt închise