(video/update) Atenție! Plăci de beton s-au ridicat pe traseul Chișinău-Bălți pe ambele sensuri

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 21:00) Martorul ocular afirmă că problema cu plăcile de beton ridicate s-a rezolvat exact înainte de a se lăsa noaptea.

FOTO: Alex Morgoci, martor ocular

(18:00) Mențineți viteză regulamentară pe traseul din plăci de beton M5 Chișinău-Bălți pentru a avea suficient timp de reacție! Drumarii sunt nevoiți să intervină din nou pe vreme toridă pentru a elimina un alt obstacol. În această perioadă caniculară nu există zi în care să nu se înregistreze fenomenul, uneori mai pronunțat, precum astăzi seara.

Șoferi anunță pe rețele de socializare că drumul s-a deteriorat nu pe unul, ci pe ambele sensuri. Locația problematică este în preajma intersecției cu localitatea Sireți din raionul Strășeni. Conducătorii auto se văd nevoiți practic să oprească și să ocolească porțiunea prin ieșirea pe acostamente.

Între timp, drumarii au intervenit rapid și au început lucrările. Însă acestea nu se vor efectua în doi timpi și trei mișcări.

VIDEO: Lilia, martor ocular

În cazul în care pe drumurile publice naționale apar deteriorări ale îmbrăcăminților rutiere din beton-ciment (ridicarea dalelor) sau alte probleme tehnice cauzate de temperaturile extreme, puteți contacta Serviciul Operativ la numărul: (+𝟑𝟕𝟑) 𝟕𝟖 𝟑𝟑𝟕𝟕𝟒𝟒, inclusiv pe 𝐕𝐢𝐛𝐞𝐫 𝐬̦𝐢 𝐖𝐡𝐚𝐭𝐬𝐀𝐩𝐩.

Vezi și: (foto) Observați plăci de beton ridicate din cauza căldurii? Sesizați drumarii întâi, nu Facebook-ul

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise