(video) Audi arată parţial designul exterior al noului A8. Maşina poate fi văzută deja la cinema

Ore numărate au mai rămas până la premiera mondială a noului Audi A8. Marca germană i-a organizat o adevărată campanie de promovare înainte ca acesta să fie dezvăluit şi iată că ne intrigă cu un nou teaser video din care putem vedea parţial designul exterior al maşinii.

https://youtu.be/WEB4W4FcdAU

Cei care doresc cu nerăbdare să admire formele noului Audi A8, fără ca să mai aştepte data de 11 iulie 2017, îşi pot cumpăra bilete la cinema. Sedanul premium este arătat în toată splendoarea în filmul Spider-Man: Homecoming, deja difuzat în cinematografele din ţară, iar drept dovadă serveşte o imagine a maşinii fotografiată într-un cinema din Moscova.

FOTO: auto.vesti.ru

Grila impunătoare a radiatorului şi blocurile optice cu design nou nu mai sunt un secret, însă dintr-un proaspăt interviu cu designerul-şef al Audi, Marc Lichte, reuşim să aflăm careva detalii noi.

În primul rând, noul Audi A8 va reprezenta “faţa progresivă a brandului”. Această declaraţie ambiţioasă ne duce deja cu gândul la ideea, că formele sedanului de top vor fi aplicate şi pe viitoarele modele din gamă, împreună cu aceeaşi grilă a radiatorului numită Singleframe.

Mai mult, Marc Lichte spune că în interiorul noului Audi A8 va exista un minim de butoane fizice, acestea fiind înlocuite prin comenzi tactile pe mai multe ecrane.

Nu în ultimul rând, noul Audi A8 îi va bucura pe clienţi cu o animaţie de lumini când se vor apropia de acesta.

Vezi şi: (galerie foto) Satisfacţie garantată. Audi le-a permis câtorva bloggeri să atingă noul A8, dar fără să-l vadă

Staţi aproape de noi pentru că urmează să transmitem în direct premiera mondială a noului Audi A8! Ulterior, pe AutoBlog.MD veţi putea afla printre primii toate informaţiile despre nava amiral germană.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/