(video) Accident scump cu un Ferrari Enzo în Olanda. I-au fost rupte cel puțin două roți

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Acum câteva ore în urmă, mai exact în dimineaţa zilei de ieri, un accident grav cu implicarea unui supercar marca Ferrari a avut loc pe Amsterdamsestraatweg (N221), Baarn, Olanda. Mai multe imagini de la faţa locului arată un Enzo grav avariat după ce conducătorul auto i-a pierdut controlul şi a intrat cu acesta într-un copac.

Automobilul rar în valoare de cel puţin 3.000.000 de euro a suferit daune grave în ceea ce priveşte structura corpului și a mai multor părți componente tehnice importante.

Supercarul aparținea unui dealer local Ferrari şi un mecanic al centrului auto se afla la volan. Potrivit datelor preliminare, bărbatul nu a făcut față maşinii pe o porţiune dreaptă de drum. În plus, temperatura scăzută a aerului, împreună cu ceața, au înrăutățit vizibilitatea și tracțiunea. 

Drept urmare, s-a izbit de un copac cu viteză mare cu partea pasagerului. Ambele roți din dreapta au fost smulse împreună cu arborele cardanic. Bara de protecție posterioară a fost ruptă în două, toată partea dreaptă a caroseriei a fost zdrobită, iar airbagurile au fost evident declanșate. 

Ajunși la fața locului, paramedicii l-au găsit pe şofer viu şi nevătămat.

Ferrari Enzo a fost prezentat în 2002 la Salonul Auto de la Paris. Pe parcursul a doi ani de producție, inginerii italieni au construit doar 400 de supercaruri. Doar trei sunt înregistrate în Olanda, iar acesta din imagini ar fi fost cumpărat nou în urmă cu 20 de ani pentru suma de 909.000 euro, scrie De Telegraaf.

Modelul este pus în mişcare de un V12 natural aspirat de 6.0 litri (660 CP la 7.800 rpm şi 657 Nm de la 5.500 rpm). Cu puterea transmisă printr-o cutie de viteze cu șase trepte şi dublu ambreiaj, care este controlată prin nişte padele din spatele volanului, pe roţile spate, Ferrari Enzo este capabil să facă sprintul 0-100 km/h în 3.6 secunde şi să ruleze cu maxim 351 km/h.

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/