(video) AURUS Senat facelift se prezintă la inaugurarea președintelui Federației Ruse

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

După cum s-a vehiculat anterior, AURUS Senat facelift a fost pregătit pentru debut în cadrul evenimentului de inaugurare a președintelui Federației Ruse. Schimbările ni se arată deocamdată pe limuzina blindată de top, cea din garajul cu destinație specială de la Kremlin.

Aflăm că sedanul și limuzina AURUS Senat au primit o nouă arhitectură în partea frontală și posterioară a caroseriei. Noi sunt farurile adaptive Matrix LED, stopurile, barele de protecție, grila de radiator, jantele. Chiar și capota a fost schimbată, fiind acum mai ușoară datorită utilizării de aliaj din aluminiu.

Printre altele au mai apărut: o oglindă retrovizoare digitală, un sistem Night Vision, camere suplimentare la 360 de grade, o cameră de monitorizare a oboselii șoferului, un nou sistem multimedia NAMI MM-System și un nou sistem audio.

De asemenea, potrivit reprezentanților AURUS, ergonomia șoferului și a pasagerilor a fost îmbunătățită, iar amplasarea coloanei de direcție și a altor comenzi a fost optimizată. A fost introdus și un nou levier electronic al cutiei de viteze, cu un design original.

În plus, specialiștii au revizuit sistemul de frânare, suspensia, sistemul de alimentare cu combustibil, programele de control ale transmisiei și ABS-ului, etc. Automobilul este mai bine izolat fonic și are un sistem de climatizare mai eficient.

Sub capotă nu s-a intervenit. A rămas același sistem de propulsie hibrid pe bază de V8 twin-turbo de 4.4 litri (589 CP/880 Nm).

Când vor fi introduse modificările și pe mașina civilă, care este în vânzare publică, nu s-a anunțat.

Însă ministrul rus al Industriei a precizat că următoarea etapă a dezvoltării mărcii va fi marcată în 2026, când se va face o revizuire mai în profunzime a platformei mașinii în sine. Iar o nouă modernizare este planificată pentru 2030.

Vezi cum arăta mașina până la facelift în reportajul nostru video: GENEVA 2019: Reportaj special cu mașina lui Putin! Noul AURUS Senat – prima impresie!

Cmentariile sunt închise