(video) AutoBlog.MD: Prima întâlnire cu noul Toyota Sequoia TRD Pro la Chicago Auto Show

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

AutoBlog.MD a avut o oportunitate deosebită de a vizita ediţia din acest an a Salonului Auto de la Chicago, despre care se spune că este cel mai mare și mai longeviv show auto al națiunii americane, cu mai mult de 93.000 de metri pătrați de spațiu de expunere. Acolo am avut un prim contact cu mai multe maşini noi şi interesante, a căror prezenţă în Republica Moldova într-un viitor apropiat este foarte probabilă!

Reportajele efectuate în SUA au fost posibile mulțumită partenerilor:

Iată şi primul nostru contact cu noua generaţie a celui mai mare automobil din oferta curentă a mărcii Toyota. Noua generație Sequoia rămâne cel mai imens SUV al niponilor şi nu a fost cumva depăşit la acest capitol nici de noul LC 300. Ultimul apropo nu este disponibil peste ocean, iar Sequoia îi ocupă în paralel locul.

La Salonul Auto de la Chicago am văzut maşina exact în cea mai dotată echipare pentru ieşiri în off-road – Sequoia TRD Pro. Chiar şi o astfel de versiune nu poate fi dotată cu un V8, în loc fiind pentru toate variaţiile Sequoia o unitate de propulsie hibridă care combină un motor electric între un V6 biturbo de 3.4 litri și o cutie de viteze automată cu 10 trepte. Sistemul numite i-FORCE MAX are să ofere maximum 443 CP și 790 Nm.

Cât priveşte echiparea TRD Pro, care este mai degrabă un pachet de dotări suplimentare, aceasta propune o maşină cu o gardă la sol crescută, amortizoare FOX cu rezervoare externe, anvelope AT, protecție suplimentară sub maşină, un reflector LED în grila radiatorului, un portbagaj de acoperiş, etc.

Mai mult, un pachet opțional TRD Sport include o suspensie cu arcuri scurtate, amortizoare Bilstein monotub și jante de 20 de inci cu anvelope stradale. De cealaltă parte există kitul TRD Off-Road care include moduri electronice de conducere prin sistemul Off-road Multi-Terrain Select, Crawl Control (cruise control pentru off-road), diferenţial posterior blocabil și jante de 18 inci specifice.

Evident că Sequoia este cel mai scump produs Toyota. Costă în SUA minimum 58.365 de dolari, iar versiunea TRD Pro este şi cea mai scumpă – de la 76.065 de dolari fără taxe!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/