(video) Bentley a intrat în următorii 100 de ani de istorie şi a anunţat ce va face până în 2030

Bentley Motors şi-a prezentat în seara zilei de ieri planurile de a deveni un lider global în mobilitatea durabilă de lux, cu mai multe detalii ale strategiei sale Beyond100 fiind dezvăluite. Bentley va reinventa fiecare aspect al afacerii sale pentru a deveni o organizație neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon, acesta fiind un angajament luat în pornirea în al doilea secol de istorie.

Ținta enunţată este condusă de un program de transformare în întreaga sferă de operațiuni și produse ale Bentley. Acesta include schimbarea gamei sale de modele pentru a oferi exclusiv vehicule plug-in hybrid sau electrice cu baterii până în 2026, iar până în 2030 va avea la ofertă doar electromobile!

Anunțul evidențiază planurile Bentley de a oferi o mobilitate extraordinară pentru secolul următor, evoluând de la cel mai mare producător mondial de motoare pe benzină cu 12 cilindri, la unul care le va elimina complet din ofertă, în decurs de un deceniu, reinventându-se ca lider în mobilitatea de lux durabilă.

Planul strategic Beyond100 este numit rezultatul a două decenii de gândire, inovație și realizare. Conștient de responsabilitatea de a lua în considerare impactul său asupra mediului, socialului și economicului, Bentley și-a transformat sediul vechi de 80 de ani în prima fabrică de mașini de lux din Marea Britanie, neutră din punct de vedere a emisiilor de carbon. 

În paralel, marca de lux a crescut pentru a funcționa pe mai multe piețe ca niciodată – 68 – creând în același timp un model de afaceri pe termen lung, consecvent și durabil, o bază cu adevărat solidă de construit pentru un al doilea secol de istorie.

Primul model complet electric al Bentley este setat să apară în 2025, însă înainte de aceasta, până în 2023, fiecare model din gama actuală va avea o opţiune hibridă. În anul 2026, în gamă vor rămâne exclusiv maşini plug-in hybrid şi electrice.

Apropo, în 2021 va avea loc lansarea a două noi automobile plug-in hybrid.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/