(video) Două din 500 sunt deja în Moldova! Primul contact cu BMW XM Label Red – cel mai scump și mai puternic BMW

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Dealerul AutoSpace, importatorul oficial BMW în Republica Moldova, mai are în aceste momente un automobil cu totul special în showroom. Un BMW XM Label (Red) încă este disponibil de cumpărat de către oricine dorește și are suma de bani necesară!

Apropo, aflați că este al doilea exemplar adus în țara noastră, dintr-un total de 500 care vor fi produse în această ediție limitată. O ocazie de a vedea pe viu mașina, pe care o are și campionul MotoGP 2023 în garaj, nu am putut-o rata!

@autoblog.md

Al doilea BMW XM Label Red din Moldova! Doar 500 se vor produce în toată lumea #autoblogmd #bmw #bmwxm #bmwxmlabelred #moldova

♬ original sound – Constantin Mihalachi

Amintim că BMW XM Label este cel mai puternic automobil din gama actuală a mărcii și din toate timpurile! De asemenea, este și cel mai scump automobil disponibil la ofertă publică, prețu-i neputând fi depășit de cel mai de top Seria 7, cu excepția sedanului în formă blindată care nu e valabil chiar pentru oricine!

XM Label este un plug-in hybrid performant care are la bază celebrul V8 TwinPower Turbo de 4.4 litri. Cu suportul unor agregate electrice are să pună la dispoziție 748 CP și 1.000 Nm de cuplu. Cu ale sale aproximativ 2.800 kg poate realiza 0-100 km/h în 3.8 secunde și rula cu aproape 300 de km/h. În jurul a 80 de km se poate deplasa exclusiv pe electricitate.

Varianta în ediţie limitată a BMW XM Label – Red – este limitată global la 500 de exemplare și are un stil mai expresiv:

  • Toronto Red metalizat pentru conturul grilei BMW M şi inserţia difuzorului spate creează elemente de design suplimentare care se combină cu un finisaj al caroseriei în culoarea BMW Individual Frozen Carbon Black metalizat (nu e folie, finisajul de vopsea e mat satinat și altul la alegere nu se oferă).
  • Contrastul accentelor de culoare lucioasă faţă de suprafeţele mate strălucitoare face ca exteriorul BMW XM Label Red să iasă puternic în evidenţă.
  • O schemă de culori negru/roşu conferă o notă atrăgătoare şi sportivă interiorului BMW XM Label Red. Tapiţeria tridimensională distinctă şi ornamentele pentru montanţii caroseriei au suprafeţe negre.
  • Roşul este folosit pentru a aduce un plus de exclusivitate secţiunilor superioare în formă de romb ale spătarelor şi tetierelor integrate ale scaunelor pentru conducător şi pasagerul din faţă şi scaunele exterioare din spate.
  • Acest lucru este completat de cusături de contrast roşii pentru suprafeţele negre ale scaunelor, panoului de bord, ornamentele uşilor şi consola centrală, precum şi accente roşii pentru deflectoarele de ventilaţie.
  • Printre celelalte caracteristici exclusive ale interiorului BMW XM Label Red se numără o emblemă roşie “XM” sub display-ul central şi o bandă ornamentală cu efect satinat din fibră de carbon, cu fire de accent roşii şi albastre care o evidenţiază ca fiind dintr-un automobil M.
  • Clienţii vor mai găsi o placă sub display-ul central cu inscripția “1 of 500”.

Iată lista completă a dotărilor pe care le are exemplarul dat:

[embeddoc url=”https://autospace.md/wp-content/uploads/2024/01/XM-Label-Red-9T95510.pdf”]

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise