(video) Accident bizar într-o intersecţie din Chişinău. Conducătorii a două modele identice nu s-au înțeles amiabil

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Accident bizar într-o intersecţie din Chişinău. S-a întâmplat în dimineața zilei de ieri şi a fost surprins de o cameră de bord. La răscrucea străzilor Mihail Kogălniceanu şi Serghei Lazo, conducătorii a două Opel Corsa de aceeași generaţie au făcut practic concomitent două manevre, iar asta a rezultat într-un final într-o coliziune.

Conform datelor poliţiei, accidentul a fost înregistrat abia la ora 11:56 şi nu s-a soldat cu victime. Şoferul vinovat riscă o tradițională amendă de până la 1.500 de lei şi şase puncte de penalizare. Solicitarea unui echipaj de poliţie la faţa locului înseamnă că nimeni dintre şoferi nu a dorit să-şi recunoască vina şi astfel nu s-a putut efectua o procedură de constatare amiabilă.

Vă lăsăm pe voi în comentarii să spuneţi cine se face vinovat şi ce regulă a încălcat?

VIDEO: facebook.com/Marta Mazaytseva

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata