(foto) Accident nocturn grav în Dondușeni cu cinci spitalizați. Șoferul a decedat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Poliția cercetează cauzele unui grav accident rutier produs noaptea trecută pe o stradă din orașul Dondușeni. În rezultat un bărbat a decedat, iar alte patru persoane au fost rănite. Mașina în care se deplasau toți s-a răsturnat și a fost proiectată într-un copac.

Accident nocturn grav în Dondușeni
FOTO: IGP
Accident nocturn grav în Dondușeni
FOTO: IGP
Accident nocturn grav în Dondușeni
FOTO: IGP
Accident nocturn grav în Dondușeni
FOTO: IGP

Tragedia s-a întâmplat puțin după miezul nopții. Automobilul marca BMW era condus de un tânăr de 28 de ani. Acesta ar fi derapat de pe carosabil, s-a stabilit preliminar.

În urma impactului, șoferul, un tânăr de 21 de ani, două minore de 16 și una de 12 ani, au ajuns la spitalul din Edineț. Astăzi, șoferul a decedat la spital.

Poliția din Dondușeni urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul, inclusiv cum ar fi fost posibilă deraparea în condițiile unui carosabil uscat și a unei viteze regulamentare de circulație prin localitate…

Vezi și: (foto) Raionul Briceni: Un șofer a decedat după ce s-a izbit în alte două microbuze parcate

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise