(video) Botoşani: Un tânăr, amendat pentru că a dormit în portbagajul unui automobil, inclusiv fără mască

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un automobilist din Botoșani a găsit un tânăr dormind în portbagajul mașinii sale și a sunat la poliție, informează Monitorul de Botoșani. Oamenii legii care au intervenit i-au emis mai târziu cea mai scumpă “factură pentru cazare”.

Proprietarul autovehiculul urma să plece luni spre locul de muncă, dar când s-a apropiat de unitatea de transport a descoperit că portbagajul îi era deschis. Inițial, acesta a crezut că a fost victima unor hoți, dar după ce a auzit un sforăit puternic a deschis hayonul și înăuntru a găsit o persoană dormind, într-o poziţie comodă şi cu mâinile în buzunar.

Întâmplarea a avut loc aproape de orele amiezii și nu se știe dacă tânărul a dormit doar câteva ore sau toată noaptea.

Despre cele întâmplate s-a comunicat printr-un apel la 112 și la fața locului a sosit poliția locală din Botoșani, asta pentru că bărbatul fusese niţel speriat şi nu ştia cum să scoată “corpul” afară.

Agenții l-au trezit pe tânărul din portbagaj, dar acesta era foarte dezorientat. Ulterior, s-au deplasat împreună la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean, unde s-a întocmit un proces verbal.

„Am fost solicitaţi pe Bulevardul Mihai Eminescu, unde o persoană a reclamat faptul că cineva dormea în portbagajul maşinii sale. Cele sesizate s-au confirmat, iar persoana respectivă, un tânăr de 31 de ani, din Botoşani, a fost sancţionat contravenţional cu 1000 de lei pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii şi liniştii publice, precum şi cu 500 de lei pentru că nu purta mască de protecţie în contextul epidemiologic actual (303 euro în total).”

Ioan Onuţu, colonel în rezervă şi directorul Poliţiei Locale Botoşani

În condiţiile în care la un hotel aflat la câţiva metri distanţă, un apartament de lux costă 453 de lei pentru o noapte, tânărul somnoros cu siguranţă a avut parte de cea mai scumpă cazare din oraş.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/