(video) Briceni: Stare de ebrietate record fixată de polițiști la un motociclist

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un tânăr de 22 de ani, originar din satul Călinești din raionul Fălești, a fost prins în această dimineaţă pe o stradă din satul Drepcăuţi din raionul Briceni cu o alcoolemie de 2.31 mg/l în aerul expirat. Acesta se afla pe o motocicletă împrumutată de la un prieten şi a atras atenţia prin deplasarea neuniformă.

În cadrul documentării, s-a constatat că tânărul nu deține un permis de conducere, iar vehiculul nu avea efectuată o revizie tehnică și nici asigurare obligatorie.

Tânărul s-a ales cu un dosar penal pentru că a condus în stare de ebrietate avansată fără permis de conducere și riscă muncă neremunerată în folosul comunității de până la 240 de ore sau până la un an de închisoare. Totodată, acesta este documentat pentru că a condus motocicleta în lipsa actelor obligatorii.

Iar conform datelor INSP, sinteza de weekend ne arată că 40 de şoferi au fost găsiţi în stare de ebrietate pe drumurile naţionale, zece dintre care aveau un grad minim de alcool, iar 12 au refuzat testarea alcoolscopică. Toți au rămas fără permise de conducere.

În zilele de odihnă, inspectorii au depistat în total peste 3.900 de încălcări rutiere și au fost solicitați să intervină la circa 230 de chemări parvenite la numărul unic 112. Circa 40% din numărul de încălcări rutiere depistate au fost comise de conducătorii care au depășit limita de viteză. Alţi peste 800 au fost sancționați pentru că nu aveau cuplată elementar centura de siguranță sau purtau convorbiri telefonice în timpul șofatului, iar 599 nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/