(video) Călătorim accesibil prin Moldova cu Toyota Land Cruiser Prado

0

Autor: Constantin MihalachiVideo: Victor Postică

Nordul Moldovei este cunoscut prin frumusețea defileurilor sale. Regiunea satelor Trînca, Văratic sau Gordinești impresionează prin relieful și natura sa.

Împreună cu o echipă de pasionați de a călători prin Moldova, am mers de curând în nordul țării ca să vă arătăm aceste locuri și vouă. Am călătorit la bordul unui Toyota Land Cruiser Prado în dotare de top Prestige Plus cu motor turbo diesel de 2.8 litri.

Vă invităm și pe voi să vedeți frumusețea acestor locuri pe care fiecare din noi le poate vizita, accesibil!

Această destinație a fost vizitată în cadrul cadrul proiectului All Inclusive – o expediție a proiectelor AutoBlog.MD și Redescoperă Moldova, organizată cu suportul partenerilor generali Toyota Moldova și AnimAliens Wines, susținută de partenerii Xiaomi MoldovaGarmin Moldova și RAW Boost Energy!

Vezi şi:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/