(video) Călătorim accesibil prin Moldova! La Nisporeni cu Toyota RAV4

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ştiaţi asta? Prin Moldova se poate călători accesibil! Avem locuri frumoase și oameni extraordinari care abia așteaptă să fie descoperiți! Noi vă vom spune unde să mergeţi şi ce să vedeţi sau să experimentați, într-un format interactiv şi uşor de înţeles.

Anume din acest motiv am decis să lansăm proiectul All Inclusive, unul în care demonstrăm că nu e nevoie de mulți bani pentru a putea descoperi acest al nostru picior de plai şi gură de rai, conform baladei populare!

În fiecare episod vom descoperi locații captivante cu ajutorul diferitor modele de mașini, iar în primul avem alături de noi o Toyota RAV4 cu motor pe benzină de 2.0 litri, la volanul căreia am mers spre raionul Nisporeni!

Sperăm să vă placă reportajul!

Această destinație a fost vizitată în cadrul cadrul proiectului All Inclusive – o expediție a proiectelor AutoBlog.MD și Redescoperă Moldova, organizată în raionul Nisporeni cu suportul partenerilor generali Porsche Center Moldova și AnimAliens Wines, susținută de partenerii Xiaomi Moldova, Garmin Moldova și RAW Boost Energy!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/