(video) Ce sunete produce noul şi exclusivistul Porsche 935? Maşina a fost văzută pe circuitul Monza

Noua interpretare a modelului Porsche 935 a fost prezentată recent pe pământ american, însă până când va ajunge la proprietari, automobilul urmează să mai treacă printr-o sesiune de teste. În acest sens, o maşină a fost văzută şi auzită pe circuitul italian Monza.

Noul Porsche 935 a fost prezentat în premieră în cadrul noii ediţii a festivalului Rennsport Reunion din California. Maşina este construită pe baza modelului actual 911 GT2 RS, dar în stilul celei care a participat la maratonul de 24 de ore de la Le Mans – 935/78 Moby Dick.

Are o caroserie realizată majoritar din fibră de carbon, cu elemente găsite pe 919 Hybrid şi 911 GT3 R, un eşapament din titan cu un timbru asemănător cu al lui Porsche 908 şi un decor interior în stilul lui Porsche 917.

În mişcare este pus un motor boxer twin-turbo de 3.8 litri, care produce 700 de CP şi 750 Nm de cuplu. Cutia de viteze este una robotizată cu şapte trepte. Greutatea totală nu depăşeşte 1.380 de kilograme.

Teoretic, dacă mai este disponibil vreun exemplar, acesta poate fi comandat şi în Republica Moldova. Vezi preţul AICI.

Vezi şi: (video) Teroare pe circuitul Monza: Este testat noul Ferrari FXX K Evoluzione

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/