(video) Camioanele sunt lente şi se opresc uşor. Ar fi opinia câtorva şoferi care s-au jucat recent cu moartea prin Moldova

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Unul dintre motivele principale ale producerii accidentelor rutiere în Republica Moldova este şi rămâne încălcarea intenționată a regulilor elementare de circulaţie rutieră. Imaginaţi-vă doar dacă s-ar respecta întocmai, câte vieţi omeneşti ar fi salvate şi câte internări în spitale cu răni şi traumatisme ar fi evitate! Însă nu; orgoliul, indiferenţa şi graba nu le permite unor concetăţeni (sau oaspeţi după caz) să facă asta nici în ruptul capului, deşi ulterior regretă amarnic în caz că sunt implicaţi cumva în unele tragedii.

În ultimele ore au fost înregistrate cel puţin două incidente similare. Conducători auto au ieşit la depăşiri deosebit de periculoase, care ar fi rezultat în alte circumstanţe uşor diferite în coliziuni frontale, însă acestea au fost evitate la limită.

Acest caz a fost făcut public de un participant la trafic în grupul InfoTrafic. Camera sa de bord a surprins cum în preajma localităţii Chirsova, spre oraşul Comrat, un vitezoman cu o Honda înmatriculată în Rusia a efectuat o manevră de depăşire neregulamentară.

Atenţie, cuvinte necenzurate!


Iar o altă situaţie s-a întâmplat chiar în suburbia Durleşti, pe una din străzile principale pe care nu există deloc spaţiu de manevră pentru evitarea unui accident rutier. Chiar şi aşa, conducătorul unui Porsche Cayenne a apăsat acceleratorul în podea (în rampă) şi a reuşit într-un ultim moment să depăşească aproximativ cinci maşini.


Iată încă o situaţie care a avut loc puţin mai devreme, la fel cu implicarea unui automobil înmatriculat în Federaţia Rusă, însă fără a întâmpina vreun camion.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise